Marcați
Găgăuzia are un nou Executiv
Adunarea Populară a Găgăuziei a aprobat noua componență a Comitetului Executiv al autonomiei. Structura a fost prezentată de bașcanul Irina Vlah. Vârsta medie a membrilor executivului este de 44 de ani. Toți deţin diplome de studii superioare.

Conform noii structuri, Comitetul Executiv are 20 de membri. La propunerea başcanului, în cabinet a fost inclus şi şeful Agenţiei de Atragere a Investițiilor şi Promovarea Exporturilor.

- Sunt convins că va fi o muncă fructoasă. Başcanul Găgăuziei propune membrii Comitetului Executiv, iar deputaţii au susţinut întreaga componenţă. Mizăm pe o muncă rezultativă. Îi urăm succese noii componențe ai Executivului, să meargă înainte cu noroc.

Başcanul Irina Vlah şi-a îndemnat colegii să fie pregătiţi pentru a munci în folosul locuitorilor autonomiei.

- Toți știm că planul de acțiuni este mare. Scopurile sunt concrete, iar termenul de realizare nu este mare - doar patru ani. Ştiu că va fi complicat, nu va fi uşor, dar, împreună, vom face faţă. Mă mândresc mult cu echipa mea şi, în acest sens, vă promit că ei vor lucra nu opt ore pe zi, ci 24, aşa cum a lucrat şi executivul anterior.

Membrii Comitetului Executiv au depus jurământul şi au promis să lucreze pentru popor.

- Avem misiunea, fiecare conducător al direcţie sale, de a realiza misiunea ce i-a fost încredințată, de a realiza programul Comitetului Executiv şi programul başcanului. Trebuie să-l implementăm.

- Avem în faţă patru ani de muncă grea, dar sunt convinsă că vor fi foarte productivi. Sunt bucuroasă că pot fi de folos regiunii noastre şi, în acelaşi timp, că fac lucrul care-mi place. Sunt bucuroasă că sunt parte a acestei echipe.

- Pentru mine, sunt provocări noi şi mă voi strădui să îndreptăţesc încrederea acordată. Avem în faţă, într-adevăr, mult de lucru, dar nu este ceva nou pentru noi. Cred că vom face faţă obiectivelor propuse. Avem o echipă bună, vom merge doar înainte.

Din componenţa Comitetului Executiv fac parte şapte jurişti, şase economişti, câte doi manageri şi ingineri, dar şi câte un profesor, medic şi agronom.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).