Marcați
Puşkari luptă pentru Basarabeasca
Candidatul Partidului Socialiştilor pentru funcţia de primar al oraşului Basarabeasca este Piotr Puşkari. El a depus astăzi actele pentru a fi înregistrat în cursa electorală. Puşkari spune că, în scurt timp, cu sprijinul Partidului Socialiştilor, intenționează să facă ordine în oraş, pentru a-i reda statutul de cel mai amenajat oraş din regiunea de sud a țării.

În ultimii patru ani, Piotr Puşkari a deţinut funcţia de preşedinte al raionului Basarabeasca. În această perioadă, a beneficiat de sprijin din partea președintelui Igor Dodon şi Partidului Socialiştilor. Cu eforturi comune, în raion au fost aduse din Rusia mai multe loturi de ajutor umanitar, au fost realizate o serie de proiecte în domeniile sănătății, educaţiei, dar şi în cel social şi economic. Acum, obiectivul primordial al echipei sale este să-i ofere oraşului Basarabeasca un nou impuls pentru dezvoltare.

- În primul rând, principala problemă este să unim toate întreprinderile municipale în una singură şi să reducem toate tarifele din oraş. Să reconstruim monumentul Marelui Război pentru Apărarea Patriei din Basarabeasca, să reconstruim stadionul ”Locomotiv”, care este astăzi într-o situaţie de groază. Să reparăm drumurile. Astăzi, vorbim că trebuie să renunţăm la pietruirea drumurilor şi să le asfaltăm, inclusiv drumul spre cimitir, strada Comsomolistă, drumul spre sovhoz. Există înțelegere din partea conducereii centrale, dar şi a echipei noastre, pentru a soluţiona aceste probleme.

Alături de Piotr Pușkari sunt 25 de activiști ai Partidului Socialiștilor, care au depus actele de înregistrare pentru funcția de consilieri locali. Ei spun că sunt încrezători în victoria PSRM la aceste alegeri.

- Este un om tânăr, energic, pe care te poți baza. Consider că, dacă vor vota pentru el, locuitorii orașului nu vor da greș. Acest om a făcut foarte multe nu doar pentru oraș, ci și pentru întregul raion. De aceea, echipa noastră merge hotărât spre victorie.

- Văd că el își dorește și depune eforturi și poate schimba ceva în acest oraș. De aceea, am fost de acord să lucrez cu el. Vom lucra împreună și vom ajuta.

- Lucrăm împreună demult. Sunt foarte multe emoții pozitive în favoarea candidatului, deoarece nu se gândește la munca pentru o zi, ci pentru perspectivă. Avem un mare exod al populației. Oamenii nu au nici infrastructură, nici dezvoltare, nimic. Cred că ne va reuși, cu această echipă, să readucem oamenii aici.

Alegerile locale generale se vor desfășura în 20 octombrie.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).