Marcați
PSRM are candidat la Bălți
Astăzi a fost dat startul înregistrării candidaților pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Primul a depus actele la Consiliul Electoral de Circumscripție candidatul Partidului Socialiștilor, Alexandr Nesterovschi. El a declarat că își dorește să obțină funcția de primar al municipiului pentru a contribui, alături de echipa sa, la soluționarea gravelor probleme, care s-au acumulat în ultimii ani.

Deputatul PSRM, Alexandr Nesterovschi, s-a născut și a trăit toată viața în orașul Bălți. El spune că știe îndeaproape despre problemele care le dau bătăi de cap localnicilor.

- Eu, la fel ca dumneavoastră, mă confrunt în fiecare zi cu problema din transport, cu problema câinilor maidanezi, cu problema tarifelor majorate pentru serviciile comunale, cu construcțiile haotice din parcuri, cu promisiunile neîndeplinite ale autorităților locale. După numeroasele întâlniri cu locuitorii orașului, cunosc problemele fiecărui cartier, fiecărei case, fiecărui om.

Nesterovschi se arată convins că echipa sa are suficientă experiență pentru a-și asuma o guvernare locală eficientă.

- Orașul trebuie să fie ridicat la un alt nivel. Eu merg la aceste alegeri nu de unul singur, ci cu o echipă puternică și profesionistă. 95 la sută dintre ei nu au fost la putere în Primărie. Orașul trebuie să respire altfel, iar pentru asta e nevoie de oameni noi, care vin cu idei noi.

Candidatul socialiștilor pentru Bălți are în spate o echipă puternică și în Parlament, care îi va sări în ajutor de fiecare dată când va fi nevoie.

- Avem nevoie de putere, pentru a rezolva problemele curente ale orașului și localnicilor. Iată de ce, în calitate de deputat în Parlament, promit că, după ce va fi aleasă această echipă de profesioniști, să fac tot ce-mi stă în putere, pentru a atrage în rezolvarea problemelor fracțiunea PSRM din Parlament, relațiile pe care le am cu Guvernul, sprijinul președintelui - toate acestea eu le voi asigura.

Alexandr Nesterovschi îi îndeamnă pe viitorii contracandidați să-și concentreze retorica și mesajele electorale pe problemele concrete ale municipiului, și nu pe subiecte ideologice sau geopolitice.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).