Marcați
Igor Dodon a vizitat o familie cu mulți copii și un cuplu longeviv din orașul Rîșcani
În orașul Rîșcani, șeful statului de asemenea a vizitat o familie cu mulți copii și un cuplu longeviv.

Victor și Tatiana Romanov sunt împreună de 11 ani și educă 5 copii cu vîrsta cuprinsă între un anișor și 10 ani. Familia trăiește din greu, deoarece Tatiana este casnică, iar Victor muncește în livada unei companii din regiune.

Întru susţinerea acestei familii social-vulnerabile, din partea Fundației de Binefacere a Primei Doamne ”Din Suflet”, Igor Dodon a acordat ajutor material sub formă de produse alimentare, produse igienice, rechizite școlare, jucării și cărți.

În continuare, Președintele a fost bucuros să se întîlnească cu Raisa și Iurii Orlov – un cuplu frumos care trăiesc în armonie deja peste 60 ani de ani, timp în care au crescut 2 copii și au pus umărul la educația celor 2 nepoți și un strănepot.

Șeful statului a felicitat aceste două familii cu prilejul Anului Familiei, asigurîndu-i că le va acorda susținerea necesară și pe viitor. Igor Dodon le-a urat mulți ani, sănătate și prosperitate.

presedinte.md
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).