Marcați
Igor Dodon a vizitat două familii cu mulți copii și un cuplu longeviv din raionul Florești
Ținînd cont de faptul că anul 2019 a fost declarat, prin decret prezidențial, Anul Familiei, Președintele Igor Dodon a decis să viziteze familia Volcov din localitatea Alexeevca, care educă 5 copii iar în curînd se va naște al șaselea, inclusiv doi de vîrstă școlară și familia lui Damian Olga și Sochircă Mihail, din Dumitreni, care de asemenea, cresc cu mare dificultate 4 copii cu cuprinsă între 2 - 14 ani.

Din partea Fundației ”Din Suflet” a Primei Doamne a țării, Igor Dodon le-a oferit familiilor respective produse alimentare, jucării, cărți și rechizite școlare.

De asemenea, șeful statului a vizitat cuplul Cenușă Mihail și Feodosia, din localitatea Dumitreni care și-au întemeiat familia acum 55 de ani. Pe parcursul acestor ani, soții au educat doi copii, iar acum se bucură de 4 nepoți și 3 strănepoți. Președintele țării le-a transmis sincere felicitări, sănătate și bucurii, menționînd faptul că sunt un exemplu demn de urmat pentru multe familii.

presedinte.md
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).