Marcați
Viorica Dumbrăveanu - consilier al Președintelui în domeniul social
Viorica Dumbrăveanu exercită începînd cu această săptămîna funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul social.Despre asta a anunțat președintele țării, Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook. Șeful statului a precizat că Dumbrăveanu este "unul din cei mai buni profesioniști din țară în domeniul protecției sociale".

"Am semnat decretul de numire a Doamnei Dumbrăveanu avînd ferma convingere, că experiența profesională și managerială a ex-Secretarului de Stat la ministerul de resort, va contribui la elaborarea și promovarea unor politici eficiente în domeniul social, or prioritatea mea în funcția de Președinte al țării, este de a spori nivelul de protecție socială a cetățenilor noștri. Îi doresc succes Doamnei Dumbrăveanu în activitatea sa, întru soluționarea problemelor sociale din țara noastră", a mai declarat Igor Dodon.

Proiectele cu caracter social lansate la Președinție recent, sunt doar un început în activitatea consilierului în domeniul respectiv.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).