Marcați
Întrevedere Dodon - Vasnețov.
Șeful statului a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

S-a discutat mai multe chestiuni ce țin de relațiile bilaterale, constatînd lansarea cu succes a unei noi etape în dezvoltarea acestora după crearea majorității parlamentare și a Guvernului RM, precum și după reluarea activității Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare comercial-economică.

Igor Dodon a exprimat recunoștință partenerilor ruși pentru prelungirea, după 1 iulie, a exporturilor fără taxe pentru unele categorii de mărfuri moldovenești pe piața rusă. În context, a fost examinată posibilitatea privind extinderea cooperării comercial-economice, în special, în domeniul agroindustrial.

De asemenea, oficialii au discutat despre organizarea celei de-a doua ediții a Forumului economic moldo-rus, planificat pentru 20-21 septembrie, la Chișinău. Este preconizată participarea cercurilor de afaceri ruse, inclusiv din regiunile Federației Ruse.

NTV Moldovamenu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).