Marcați
Atac la președinte
Șeful statului și președinția rămân în afara cursei electorale. Declarația a fost făcută de Igor Dodon în cadrul unui briefing, susținut în legătură cu atacurile tot mai frecvente și mai virulente din partea concurenților electorali. În opinia președintelui țării, aceste lovituri au scopul de a influența rezultatele alegerilor parlamentare.

Potrivit președintelui Igor Dodon, provocările și atacurile din partea unor concurenți electorali pot fi explicate prin conștientizarea de către aceștia a propriului eșec la scrutinul din 24 februarie. Situația este atât de gravă, încât unii vor să zădărnicească deplasările șefului statului în raioane, a subliniat Igor Dodon.

„Instituția prezidențială nu participă în campanii electorale, nu face agitație electorală. Noi înțelegem că la cineva cedează nervii, din considerente că o să piardă aceste alegeri. Cât de tare trebuie să vă temeți, ca să interziceți președintelui să meargă în teritoriu? Unde s-a mai văzut așa ceva, în 27 de ani? Vă temeți că eu mă întâlnesc cu oamenii? De ce vă temeți, aceea o să o pățiți”, a declarat Igor Dodon.

Președintele a anunțat, în 21 ianuarie, că nu se va implica în campania electorală, pentru a se concentra pe activitatea sa, conform agendei interne și externe.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).