Marcați
Milioane irosite de guvernare
100 de milioane de dolari au fost irosite de guvernare în cadrul proiectului ”Drumuri bune”. Asta pentru că asfaltul s-a deteriorat în doar câteva luni. Constatarea le aparține reprezentanților Partidului Socialiștilor, care au organizat astăzi o acțiune de protest în fața Guvernului. Ei au prezentat mai multe imagini cu drumuri pline cu gropi, după ce au fost reparate recent.

Potrivit candidatului PSRM în circumscripția uninominală Nr. 24 din Chișinău, Vasile Bolea, drumurile distruse reprezintă activitatea guvernărilor din ultimii 10 ani.

„A trecut o lună din această iarnă și noi vedem în ce stare sunt acele drumuri reparate. S-au cheltuit pentru aceste drumuri 100 de milioane de dolari și noi vedem unde au fost aceste 100 de milioane îngropate. Peste tot noroi, peste tot gropi. Acestea sunt adevăratele fapte și vorbe ale acestei guvernări. Venim să spunem un ferm nu unui asemenea mod de abordare a problemelor din țara noastră, a unui asemenea mod de guvernare. Ajunge să furați!”, a declarat Vasile Bolea

Candidatul PSRM pentru circumscripția din SUA și Canada, Gaik Vartanean, i-a solicitat Guvernului să publice lista companiilor care participat la renovarea șoselor în cadrul programului ”Drumuri bune”.

“Noi cerem ca Guvernul Filip să publice toate licitațiile, toate companiile care participă la ”Drumuri bune și nebune”. De asemenea, să facă publice numele fondatorilor, care, sunt sigur, au legături cu Partidul Democrat”, a spus Gaik Vartanean.

Candidatul PSRM în circumscripția uninominală Nr. 25, Alexandr Odințov, a sublinat că din banii alocați din bugetul de stat pentru proiectul democraților puteau fi construite zeci de grădinițe și școli și procurate sute de autobuze și troleibuze noi.

„Atunci când nu există stăpân, mereu vor fi drumuri proaste. 100 de milioane de dolari s-au dus pe apa sâmbetei. 100 de milioane de dolari înseamnă 25 de școli, 45 de grădinițe. Mozambic, Zimbabwe, Nicaragua. Moldova a ajuns lângă aceste țări, la nivelul de dezvoltare a drumurilor. Și acești oameni vorbesc despre integrare europeană”, a rieterat Alexandr Odințov.

În context, candidatul PSRM în circumscripția națională, Vladimir Odnostalco, a reiterat că politicile antisociale, adoptate în ultimii ani de actuala majoritate parlamentară, au sărăcit și mai mult populația.

„Acest Guvern înseamnă micșorarea de două ori a numărului studenților în Republica Moldova. Acest Guvern înseamnă creșterea ratei mortalității. Noi suntem lideri la mortalitate în Europa. Aceasta este istoria de succes a acestei bande. Avem șansa de a schimba situația în bine, de a scăpa de grămada de hoți, șarlatani, miliardari, oligarhi și diferiți clovni cu ”Orheilanduri” și alți hoți și escroci”, a mai spus Vladimir Odnostalco.

În cadrul primei etape a proiectului ”Drumuri bune”, Guvernul se laudă că au fost reparați 1.200 de kilometri de drum.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).