Marcați
Avertizarea Serviciului Vamal
Și Serviciul Vamal îi atenționează pe călători și transportatori despre restricțiile de circulație de pe teritoriul statelor vecine, din cauza traseelor înzăpezite. Conform informațiilor transmise de autoritățile din România, este instituită restricție de circulație pentru toate categoriile de vehicule pe drumul european E 581, între postul vamal ”Albița” și localitatea ”Huși”.

Spre direcția Iași, circulația este interzisă doar pentru vehiculele de mare tonaj, însă mulți șoferi de autoturisme, de asemenea, au decis să facă cale întoarsă. Din cauza ninsorilor abundente de pe teritoriul Ucrainei și a poleiului format pe carosabil, este interzisă circulația autocarelor înspre posturile vamale Basarabeasca și Ceadîr-Lunga 2. Depunerile de gheață au afectat și circulația peste râul Nistru, prin postul vamal de tip debarcader ”Molovata”, a cărui activitate a fost sistată.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).