Marcați
Zinaida Greceanîi, candidat înregistrat
Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, a fost înregistrată astăzi în calitate de candidat electoral în circumscripția uninominală Briceni. Ea va fi a doua în buletinul de vot și poate începe agitația electorală. Liderul socialiștilor a declarat că va face o campanie activă, de la om la om, și va respecta cu strictețe legislația electorală.

Echipa Zinaidei Greceanîi a colectat semnăturile necesare pentru înregistrare în mai puțin de o zi. Listele de subscripție au fost preluate de la consiliul electoral ieri seara și, până astăzi la amiază, au și fost completate. Asta vorbește despre sprijinul masiv de care se bucură echipa PSRM, a spus Greceanîi.

”Noi cu alegătorii permanent am fost în discuții și pentru noi nu a fost o problemă să colectăm semnăturile. Acuma indiferent de câți concurenți vor fi pe circumscripția Briceni, noi trebuie să depunem eforturi și să batem la inima fiecărui cetățean, să discutăm cu ei.”, a menționat președintele PSRM.

Zinaida Greceanîi speră că, în următoarele săptămâni, va urma o campanie corectă, încât cetățenii să poată face o alegere conștientă și înțeleaptă.

”Principalul e că cetățenii înțeleg cine vorbește lucruri reale și cine face doar promisiuni deșarte. Noi nu facem nimic ce este ilegal. O să lucrăm în limitele legii și eu și colegii mei din circumscripția Briceni.”, a mai spus liderul socialiștilor.

Zinaida Greceanîi este originară din raionul Briceni. Ea a lucrat aproape 20 de ani la Direcția Finanțe a raionului, deținând funcții de la contabil până la șef adjunct. La alegerile parlamentare din 24 februarie, în circumscripția Briceni, Zinaida Greceanîi va figura pe locul doi în buletinul de vot.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).