Marcați
Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Cuba în Uniunea Europeană
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu E.S. Norma Goicochea Estenoz, Ambasador al Republicii Cuba în Uniunea Europeană. La întrunire a mai participat însărcinatul cu afaceri al Cubei în Ucraina, consilierul Oscar Santana León, responsabil pentru relațiile cu Moldova.

În cadrul discuției au fost abordate mai multe chestiuni cu privire la relațiile bilaterale și a fost constatată existența unui potențial nevalorificat în acest sens.

În special, cele două țări sînt cointeresate de dezvoltarea relațiilor bilaterale în domeniul comercial-economic și al turismului. Totodată, oficialul cubanez a optat pentru aprofundarea raporturilor moldo-cubaneze în domeniul sănătății publice, culturii și agriculturii.

În finalul întrevederii părțile au convenit asupra revizuirii agendei bilaterale și organizării unor consultări la nivel diplomatic.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).