Marcați
Detalii privind vizita lui Erdogan
Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu başcanul Găgăuziei, Irina Vlah. Cei doi au analizat situația socială și politică din regiunea autonomă. De asemenea, au fost puse în discuție detaliile vizitei în țara noastră a președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, în zilele de 17 și 18 octombrie.

Potrivit agendei, în cea de-a doua zi a aflării sale în Moldova, liderul turc și soția sa vor vizita Găgăuzia. La Comrat și în alte localități ale regiunii, va avea loc inaugurarea a șase obiecte sociale importante, construite grație contribuției partenerilor turci. Este vorba de o grădiniță, un spital, o școală de creație pentru elevi, un centru de cultură, un azil pentru vârstnici și un parc de recreere. Șeful statului a precizat că Agenţia turcă pentru Cooperare și Coordonare finalizează și reconstrucția clădirii Președinției, grav afectată în urma tentativei de lovitura de stat din 7 aprilie 2009.


NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).