Marcați
Start Forumului economic moldo-rus
La Chișinău și-a început lucrările primul Forum Economic Moldo-Rus. Evenimnetul reprezintă o platformă de discuții privind dezvoltarea relațiilor comerciale și economice dintre țara noastră și Federația Rusă.

La eveniment participă aproximativ 200 de oameni de afaceri din Rusia și peste 350 din Republica Moldova. În cadrul reuniunii urmează să fie semnate contracte de colaborare între întreprinzători ruși și moldoveni. De asemenea, la eveniment participă reprezentanți ai comunității de experți, formatori de opinie.

Principalii spicheri în cadrul Forumului. Este vorba de cunoscuți oameni de afaceri ruși, cum ar fi: Andrei Nazarov, copreşedintele Organizaţiei Ruse Obşteşti „Delovaia Rossia", Boris Titov, reprezentantul special al președintelui Federației Ruse pentru protecția drepturilor antreprenorilor, Serghei Katîrin Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Federaţiei Ruse, dar și reprezentanți ai businessului european — Michael Harms, director executiv al "Comitetului de Est al economiei germane". Ședința va fi moderată de Alexandr Lyubimov, președintele companiei de televiziune "ВИД".

Potrivit organizatorilor, evenimentul va fi organizat anual și va crea condiții pentru atragerea mai multor investiții rusești în economia țării.

Forumul moldo-economic se desfășoară sub patronajul Președintelui Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).