Marcați
Gata de Congresul Mondial al familiei
Sute de oameni din peste 40 de țări și-au confirmat participarea la Congresul Mondial al Familiei. Printre aceștia sunt cardinalul Petro Parolin, vicepreședintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Olga Epifanova, președintele Organizației Internaționale pentru Familie, Brian Brown, și alte personalități.

Anunțul a fost făcut de către președintele Igor Dodon, care a prezidat astăzi ședința finală a grupului de lucru pentru pregătirea şi desfăşurarea congresului. Evenimentul va avea loc la Chișinău, la Palatul Republicii, în perioada 14-16 septembrie. Pe parcursul celor două zile, vor avea loc mai multe seminare și mese rotunde privind valorile familiei tradiționale, va fi abordată problema demografică și vor fi discutate politicile din educație și cele sociale.

În data de 16 septembrie, vor participa la o slujbă oficiată la Catedrala Mitropolitană din Chișinău și vor depune flori la monumentul lui Ștefan cel Mare. Președintele țării, Igor Dodon, sub a cărui egidă se desfășoară Congresul Mondial al Familiei, a subliniat că este vorba despre unul dintre cele mai mari forumuri organizate vreodată în Capitală. Șeful statului a menționat că obiectivul evenimentului rezidă în consolidarea familiei, ca cea mai importantă instituție a societății, și dezbaterea problemelor demografice din regiune şi din lume.

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).