Marcați
Igor Dodon: PCRM va susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip
Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, susține că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Filip urmează să fie înregistrată nu mai târziu de 10-11 mai, imediat după sărbătorile de Paști.

Liderul PSRM a menționat că PCRM și-a dat acordul în acest sens și vor semna moțiunea de cenzură.

„Am discutat cu fracțiunea PCRM, care s-au expus că vor semna această moțiune, ba chiar mai mult am propus ca să o elaborăm împreună, noi avem un draft deja. Astăzi am discutat deja și cu colegii din partea Partidului Liberal Democrat. Această moțiune urmează să fie înregistrată imediat după sărbătorile de Paște pe data de 10 - 11 mai, în așa fel încât să nu să se reușească să fie investit alt Guvern și odată cu alegerile prezidențiale să fie organizate și alegeri parlamentare anticipate”, a menționat Igor Dodon.

Partidul Socialiștilor îndeamnă şi liberal-democraţii să susţină moţiunea.

Igor Dodon a precizat că motivele principale care vor fi expuse în moţiune sunt capturarea statului şi instituţiilor statului, precum şi lipsa reformelor la capitolul social şi economic, cât şi în alte sectoare de care este responsabil Guvernul.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).