Marcați
Conducătorii organizațiilor etno-culturale din Moldova, la discuții cu Igor Dodon
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, continuă seria de întrevederi cu importanţi reprezentanţi ai societăţii moldoveneşti care au adus un aport considerabil la dezvoltarea ţării noastre.

Astăzi, în preajma Zilei Independenţei, șeful statului a invitat conducătorii organizațiilor etno-culturale din Republica Moldova, pentru a face un schimb de opinii cu privire la situaţia din ţară.

În mod special, Igor Dodon a menționat că reprezentanții altor naționalități sunt susținători aprigi ai păstrării şi consolidării statalităţii moldoveneşti, de aceea pot fi consideraţi cu încredere sprijin de nădejde al ţării noastre.

Igor Dodon a mai subliniat faptul că toţi participanţii la întrevedere au fost de acord cu necesitatea organizării unei activităţi educative la toate nivelele societăţii, în scopul promovării spiritului patriotic în rîndul populaţiei. Astfel, reprezentanţii organizaţiilor etno-culturale susțin ideea Preşedintelui, că doar prin eforturi conjugate ale tuturor cetăţenilor Republicii Moldova, vom contribui la dezvoltarea şi prosperarea ţării noastre.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).