Marcați
Igor Dodon l-a felictat pe Recep Tayyip Erdoğan cu victoria obținută în alegerile prezidențiale
Preşedintele Igor Dodon i-a transmis preşedintelui ales al Turciei, Recep Tayyip Erdoğan un mesaj de felicitare în urma rezultatului alegerilor prezidențiale din această ţară.

”Vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia victoriei Dvs. în alegerile anticipate pentru funcţia de Președinte al Republicii Turcia.

Victoria Dvs. deja din primul tur, este o dovadă a încrederii pe care o aveţi în rîndul alegătorilor obținînd un mandat pentru conducerea ţării întru dezvoltarea și prosperitatea acesteia.

Sînt sigur că relațiile dintre Republica Moldova și Republica Turcia vor primi un nou impuls. Turcia este unul dintre cei mai importanți parteneri ai Moldovei, un investitor activ în economia noastră și un sponsor al multor programe sociale, în primul rînd, în Găgăuzia.

Plus la aceasta, cu asistența activă a guvernului turc are loc renovarea clădirii Preşedinţiei Republicii Moldova. Cu această ocazie, Vă adresez invitația de a vizita țara noastră pe 27 august, de Ziua Independenței Republicii Moldova pentru a participa la ceremonia de inaugurare a clădirii renovate”, s emenționează în mesajul lui Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).