Marcați
Igor Dodon a avut o întrevedere neformală cu mai mulți ambasadori acreditați în Republica Moldova
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere neformală cu Ambasadorul Federaţiei Ruse, cu şefii misiunilor diplomatice din alte state CSI acreditați în țara noastră, precum şi cu ambasadorii Chinei, SUA, ai ţărilor UE şi însărcinatul cu afaceri ad interim al Turciei. Discuțiile au avut loc la Reşedinţa de Stat de la Condriţa.

În cadrul dialogului, șeful statului și partenerii externi au abordat subiecte de actualitate din politica internă a Moldovei, vorbindu-se inclusive și despre recentele alegeri ale primarului de Chişinău, dar şi alegerile parlamentare preconizate peste cîteva luni.

La finele întrevederii, Președintele țării le-a mulţumit diplomaţilor pentru sprijinul plenar oferit Republicii Moldova de ţările pe care le reprezintă, reiterînd că, pentru păstrarea stabilităţii interne şi regionale, ţara noastră trebuie să respecte echilibrul între Vest şi Est.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).