Marcați
Igor Dodon: Alegerile parlamentare din acest an vor fi cele mai importante din istoria ţării noastre
Astăzi, la invitația PSRM, Președintele Igor Dodon a participat la Consiliul Republican al formațiunii, în cadrul căruia au fost examinate rezultatele alegerilor locale din mun. Chișinău și mun. Bălți, dar și acțiunile PSRM pentru viitoarele alegeri parlamentare.

Șeful statului a salutat faptul că formațiunea pune accent pe calitatea candidaților care vor fi înaintați din numele partidului în circumscripțiile uninominale, în acest sens fiind organizată procedura de votare prealabilă (primaries).

Totodată, a fost stabilită oportunitatea organizării pînă la alegerile parlamentare a celui de-al XVI-lea Congres Extraordinar al PSRM.

”Alegerile parlamentare din acest an vor fi cele mai importante din istoria ţării noastre, deoarece se va decide existența în continuare a Republicii Moldova ca stat unitar și independent. Sunt convins că Partidul Socialiștilor va depune maxim efort pentru obținerea victoriei”, a declarat Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).