Marcați
Igor Dodon s-a întâlnit la Moscova cu Patriarhul Kiril
Președintele Igor Dodon, aflat într-o vizită la Moscova, a avut o întrevedere cu Sanctitatea Sa, Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii Chiril. Părțile au discutat mai multe chestiuni, principala dintre ele vizînd lupta pentru ocrotirea și promovarea valorilor familiale tradiţionale.

Șeful statului l-a informat pe Patriarhul Chiril despre felul în care decurge pregătirea către Congresul Mondial al Familiilor, care va avea loc la Chişinău, în luna septembrie. În acest context, interlocutorii au discutat detalii ce ţin de vizita pastorală a Patriarhului la Chişinău şi participarea la Congres.

La finalul întrevederii, Igor Dodon i-a dorit Sanctităţii Sale multă sănătate şi l-a asigurat de ataşamentul poporului moldovenesc pentru credinţa ortodoxă.

Amintim că, Președintele Igor Dodon întreprinde o vizită la Moscova la invitația Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, pentru a participa la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal 2018, care se va desfășura în perioada 14 iunie - 15 iulie.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).