Marcați
Dodon către Putin: Timp de mai multe secole, Rusia este un important partener strategic al Republicii Moldova
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis astăzi un mesaj de felicitare Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, cu ocazia sărbătorii oficiale – Ziua Rusiei.

„STIMATE DOMNULE PREȘEDINTE,

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez Dumneavoastră și tuturor cetățenilor ruși, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, cordiale felicitări cu ocazia sărbătorii oficiale – Ziua Rusiei, precum și sincere urări de pace, fericire, bunăstare și bună înțelegere.

Timp de mai multe secole, Rusia este un important partener strategic al Republicii Moldova. Ne leagă nu doar file de istorie comună, ci și o cooperare comercial-economică reușită în diferite domenii, profunde relații culturale și interumane care, în pofida dorinței unor politicieni, se mențin stabile și, cred eu, pe viitor se vor intensifica.

Folosesc acest frumos prilej pentru a reitera felicitările cu ocazia remarcabilei sărbători, dorindu-Vă importante realizări și împliniri întru prosperarea Statului Rus și a marelui ei popor”, se spune în mesaj.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).