Marcați
SUMMIT ISTORIC: Donald Trump a ajuns în Singapore, unde se va întâni pentru prima oară cu liderul nord-coreean; Kim Jong-un a ajuns cu cinci ore mai devreme
Preşedintele Donald Trump a ajuns duminică în Singapore, locul în care se va desfăşura întâlnirea cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, care va avea loc marţi, pe 12 iunie, relatează site-ul postului CNN şi cotidianul The Guardian.

Trump a ajuns la baza aeriană Paya Lebar la ora locală 20.21, unde a fost întâmpinat de ministrul de Externe din Singapore, Vivian Balakrishnan. Kim Jong-un a ajuns cu cinci ore mai devreme decât liderul de la Casa Albă.

Întrebat de reporteri cum crede că se va desfăşura summitul, acesta a răspuns "foarte bine".

Preşedintele Donald Trump a plecat în Singapore din Canada, unde a participat la un summit între liderii statelor membre în Grupul ţărilor puternic dezvoltate (G7).

Kim Jong-un s-a întâlnit duminică cu premierul din Singapore Lee Hsien Loong

"Întreaga lume se va uita la acest summit istoric între Coreea de Nord şi Statele Unite, iar mulţumită eforturilor voastre am putut să terminăm pregătirile pentru acest summit", i-a transmit Kim Jong-un premierului Lee Hsien Loong.

Donald Trump a declarat sâmbătă că "va ştii într-un minut dacă summitul cu Kim va fi un succes".

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).