Marcați
Igor Dodon: Este necesar să transmitem viitoarelor generații modelul familiei tradiționale care este baza societății noastre
Împreună cu familia, Igor Dodon a participat la Festivalul Familiei, organizat de Fundația Primei Doamne “Din Suflet” şi desfăşurat sub egida Preşedintelui Republicii Moldova, în Piața Marii Adunări Naționale.

Evenimentul a avut un mare succes, iar copiii și părinții prezenți la eveniment s-au distrat și s-au bucurat de atmosfera frumoasă, programele artistice, jocurile distractive, dulciurile și darurile oferite.

”Este necesar să păstrăm și să transmitem viitoarelor generații modelul familiei tradiționale care este baza societății noastre. Familia moldovenească trebuie să fie familia completă, care să asigure educația spirituală și morală a copiilor precum și dezvoltarea armonioasă a acestora.

Am anunțat despre inițiativa pe care o lansez începînd de astăzi, de Ziua Internatională a Familiei, care prevede ca fiecare familie în care se va naște al 4-lea, al 5-lea, al 6-lea copil și mai mulți, va primi din partea fundației Primei Doamne ”Din Suflet” cîte 4000 de lei”, a menționat Igor Dodon pe o rețea de socialziare.

Amintim că asemenea evenimente care au drept scop susținerea și promovarea valorilor familiei tradiționale, s-au desfășurat pe data de 12 mai - la Comrat, și pe 13 mai –la Bălți.

De menționat că, pe data de 14-16 septembrie, în premieră, la Chișinău, sub egida Președintelui Republicii Moldova, va avea loc Congresul Mondial al Familiilor la care vor participa circa 2000 de persoane din peste 50 de țări, iar la invitația lui Igor Dodon, și-au arătat disponibilitatea de a participa, Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kiril, și un înalt reprezentant al Vaticanului.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).