Marcați
Igor Dodon: Anul acesta avem o singură șansă să eliberăm țara de bandiți și nu avem dreptul să greșim
Președintele Igor Dodon a ținut un discurs în fața mulțimii venită la mitingul „Pentru dreptate socială şi guvernare responsabilă”, dedicat Zilei Internaționale a Solidarității Oamenilor Muncii și organizat de Partidul Socialiștilor.

”Noi cu dvs. am devenit o forță politică și o echipă foarte serioasă. Nimeni din oponenții noștri nu s-a așteptat la așa ceva. Au trecut 7 ani și noi am devenit principală echipă de profesioniști și principala forță plitică din țară. Suntem pregătiți să ne asumăm responsabilitatea pentru viitorul țării, și noi suntem obligați să facem acest lucru, să învingem, așa cum am făcut-o în 2016, așa trebuie să învingem la alegerile din Chișinău și Bălți peste câteva săptămâni. Însă principala victorie urmează să o obținem în toamna curentă. Alte șanse noi nu vom avea. Anul acesta, avem singura șansă să eliberăm această țară de bandiții, care se află la guvernare, și aici nu avem dreptul să greșim. De aceea, îi îndemn pe toți, indiferent de culoarea partidelor, susțineți o echipă de profesioniști, susțineți PSRM, pentru că doar împreună cu dvs. vom putea face ordine. În spatele nostru se află copiii și nepoții noștri și noi trebuie să păstrăm această țară pentru dânșii. Însă pentru aceasta trebuie să fim uniți. Anul acesta, în anul lui Ștefan cel Mare, vom obține această victorie. Peste câteva zile vom învinge la Chișinău și Bălți, iar la sfârșitul acestui an, în toată țara ”, a menționat șeful statului.

În final, Igor Dodon i-a îndemnat pe toți cetățenii să participe la evenimentele dedicate Zilei Victoriei, care vor avea loc în capitală.

”Nu uitați, peste o săptămână, avem o sărbătoare sfântă – Ziua Victoriei. Astăzi cu noi au fost veteranii, care au mers alături de noi. Ziua Victoriei a fost, este și va fi în RM. Pe 9 mai trebuie să fim împreună și să sărbătorim această zi, pentru că victoria va fi a noastră”, a conchis șeful statului.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).