Marcați
Igor Dodon va efectua o vizită oficială în Qatar
Președintele Igor Dodon a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statului Qatar în Republica Moldova, Mohammed Ali Bin Mohammed Al-Malki.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat subiecte cu privire la dinamica dezvoltării relațiilor moldo-qatariene, precum și extinderea și aprofundarea raporturilor de colaborare bilaterală în toate domeniile de interes comun.

Totodată, șeful statului a îndemnat participarea companiilor qatariene în activitatea Zonelor Economice Libere şi Parcurilor Industriale din Republica Moldova, care oferă condiții atractive pentru investitorii străini.

”Există un interes sporit din partea potențialilor investitori din Qatar pentru dezvoltarea afacerilor în Republica Moldova.

Am pledat pentru intensificarea schimburilor comerciale și valorificarea potențialului de cooperare dintre statele noastre, inclusiv prin organizarea unor vizite reciproce la nivel înalt.

Am primit invitația și am acceptat să întreprind o vizită oficială în Statul Qatar în anul curent”, a menționat Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).