Marcați
Manifestațiile dedicate Zilei Victoriei, discutate de Igor Dodon și Farit Muhametșin
Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin.

În cadrul discuţiei poărțile au abordat mai multe chestiuni cu privire la relaţiile bilaterale, inclusiv realizarea înţelegerilor la care s-a ajuns în cadrul recentei vizite în Republica Moldova a vice-ministrului Afacerilor Externe al Rusiei, Grigori Karasin.

Totodată, interlocutorii au făcut un schimb de opinii vizavi de situația pe dimensiunea transnistreană, în special, modul în care derulează pregătirile pentru întrevederea lui Igor Dodon cu liderul Transnistriei, preconizată pentru 25 aprilie, curent.

De asemenea, a a fost abordat subiectul privind vizita în Moldova a președintelui „Sberbank" din Federația Rusă, Gherman Gref, care urmează să aibă loc la 24 aprilie, precum şi a vizitei șefului statului la Sankt Petersburg, preconizată pentru finele lunii aprilie, curent.

Totodată, în cursul întrevederii Igor Dodon și Farit Muhametșin au discutat despre manifestațiile dedicate Zilei Victoriei.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).