Marcați
Șeful statului se va întîlni cu conducătorii diasporei moldovenești din toate regiunile Federației Ruse
Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu Gheorghe Para, președintele diasporei moldovenești din orașul Sankt Petersburg, șef al sindicatelor în domeniul construcțiilor din regiunea Leningrad.

În cadrul dialogului, părțile au discutat subiecte cu privire la situația și problemele cu care se confruntă concetățenii noștri din Sankt Petersburg.

În context, Igor Dodon a menționat că intenționează să întreprindă o vizită de lucru în Federația Rusă, în Sankt Petersburg, în perioada 27-28 aprilie, curent.

În cadrul vizitei, pe data de 28 aprilie, șeful statului planifică o întrevedere cu conducătorii diasporei moldovenești din toate regiunile Federației Ruse. De asemenea, separat, va avea loc o întrevedere cu tineretul nostru din capitala de nord a Rusiei.

Amintim că în Federația Rusă se află oficial circa 600 de mii de cetăţeni moldoveni, care, anual, transferă în Patrie peste 1 miliard de dolari, ceea ce depăşeşte de cîteva ori volumul anual al investiţiilor străine directe în economia Moldovei.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).