Marcați
Candidatul PSRM la funcția de primar al mun. Bălți s-a înregisstrat în cursa electorală
Și la Bălți, candidatul socialiștilor s-a înregistrat în cursa electorală. Este vorba de președintele organizației teritoriale a Partidului Socialiștilor, Alexandr Usatîi. El a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție. Decizia acestei structuri urmează a fi anunțată în termen de o săptămână.

După depunerea actelor la Consiliul Electoral de Circumscripție, Alexandr Usatîi a declarat că este conștient de multitudinea deprobleme care s-au adunat, în ultimii ani, în municipiul Bălți.

”Vreau să vă amintesc de faptul că, în ultimii ani, locuitorii din Bălți au ascultat multe promisiuni mărețe, vorbe mari, însă, din nefericire, situația în oraș lasă de dorit”, a declarat Alexandr Usatîi.

De asemenea, Alexandr Usatîi a amintit despre criza administrativă profundă, care a măcinat municipiul Bălți în ultimii patru ani, când au fost schimbați patru primari interimari. Candidatul PSRM a anunțat căîși propune să aducă ordine în municipiu.

”Conștientizez că este un termen destul de restrâns, situația este destul de dificilă, însă altă soluție nu există. Cred că, în acest timp restrâns, vorbim de un an, un an plin, pot fi întreprinși anumiți pași, pe care bălțenii îi vor vedea și-i vor aprecia”, a mai spus candidatul PSRM.

Deocamdată, pentru postul de primar al municipiului Bălți luptă doar doi candidați. Este vorba de Alexandr Usatîi, din partea PSRM, și Arina Spătaru, din partea PPDA.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).