Marcați
Ion Ceban: Primăria trebuie să devină transparentă
Candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ion Ceban, consideră că una dintre problemele imediate care trebuie soluționate în instituție este transparența. Potrivit lui, cheltuielile care se fac în baza bugetului municipal trebuie să fie prezentate public săptămânal. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Acces direct” de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

„Primul și cel mai important lucru – trebuie să existe transparență în cheltuirea banilor, în activitate și ceea ce se face nemijlocit la Primărie nu trebuie să devină acțiune de PR. Primarul este angajat pentru a rezolva problemele și nu trebuie să-și facă publicitate pe banii pe care cetățenii îi plătesc în vistieria municipalității”, spune Ion Ceban.

Totodată, candidatul PSRM consideră că la Primărie trebuie să vină oameni profesioniști. Fiecare direcție trebuie să aibă planuri foarte clare de activitate, trebuie să fie organizate concursuri publice. O altă problemă care necesită soluționare, în opinia lui Ion Ceban, este debirocratizarea.

Candidatul socialiștilor susține că are o viziune de schimbare a lucrurilor la Primărie nu doar pentru un an, dar pentru o perioadă îndelungată.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).