Marcați
Dodon l-a felicitat pe Putin cu ocazia victoriei în alegeri
Președintele Igor Dodon l-a felicitat pe Vladimir Putin cu ocazia realegerii sale în funcția de președinte al Federației Ruse.

”Stimate Domnule Președinte,

Cu ocazia victoriei covîrșitoare repurtate în cadrul scrutinului prezidențial din Federația Rusă, am onoarea să vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, cele mai cordiale felicitări și sincere urări de sănătate, energie inepuizabilă și noi performanțe în realizarea planurilor și scopurilor propuse, în beneficiul și pentru bunăstarea poporului rus.

Realegîndu-Vă în înalta funcție de șef al statului, poporul rus V-a acordat încredere ca unui adevărat patriot al țării și și-a exprimat atașamentul și sprijinul deplin pentru cursul politic și social-economic de dezvoltare a țării, pe care îl promovați, în primul rînd, în scopul sporirii puterii Rusiei, consolidării stabilității și concordiei în societate, în vederea prosperării și creșterii bunăstării cetățenilor ei.

Folosesc această ocazie fericită pentru a reafirma că Republica Moldova este totalmente interesată în aprofundarea și extinderea în continuare a parteneriatului strategic atotcuprinzător cu Federația Rusă, parteneriat bazat pe bunele relații de prietenie, ce s-au stabilit și s-au consolidat de-a lungul secolelor între țările și popoarele noastre.

Reiterîndu-Vă felicitările pentru victoria strălucită în alegeri, Vă rog să acceptați, Stimate Domnule Președinte, expresia înaltei mele considerații”, se menționează în mesajul Președintelui.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).