Marcați
Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar al Chișinăului
Președintele fracțiunii partidului PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban, este candidatul formațiunii la funcția de primar al capitalei. Anunțul a fost făcut după Ședința activului republican al PSRM la subiectul alegerilor locale anticipate și desemnarea candidatului la funcția de primar general al municipiului Chișinău.

„Am discutat situația politica din tara, am fost în calitate de invitat la acest eveniment. S-a discutat situația din Republica Moldova și în special alegerile anticipate ale primarului municipiului Chișinău, au fost examinate 4 candidaturi, decizia a fost luată unanim, pentru a candida la funcția de primar al municipiului pe președintele CMC al PSRM, Ion Ceban. În 3 ani fiind în opoziție în CMC, s-a reușit foarte mult. Eu cred că dumnealui este o persoană foarte pregătită. Astăzi a fost luată o decizie de recomandare pentru a fi luată această candidatură. Este foarte important să începem data legală pentru a începe campania electorală. Bălțiul, astăzi nu a fost discutat în detaliu, a fost examinat potențial unii candidați. Decizia încă nu am luată”, a menționat Igor Dodon, prezent la ședința Consiliului în calitate de lider neformal al fromațiunii.

” Suntem siguri că Ion Ceban va reuși să restabilească ordinea în capitală și să lanseze dezvoltarea competentă a municipiului”, a menționat președintele PSRM, Zinaida Greceanîi.

Potrivit lui Igor Dodon, au fost examinate patru candidaturi, iar decizia de a-l înainta pe preşedintele fracţiunii socialiştilor din CMC, Ion Ceban, a fost luată unanim.

„Este o mare responsabilitate. Lucrurile în Chișinău stau prost de foarte mult timp. Noi cu toată echipa muncim de foarte mult timp pentru a schimba lucrurile în Chișinău. Noi credem că în capitală trebuie să vină un alt om. Sunt foarte multe lucruri, în primul rând trebuie un plan de dezvoltare a Chișinăului, trebuie să înceapă să funcționeze însăși primăria”, a afirmat Ion Ceban.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).