Marcați
Valeriu Munteanu, candidatul PL pentru alegerile noi din Chişinău
Partidul Liberal l-a desemnat pe Valeriu Munteanu, vicepreședinte al formațiunii, în calitate de candidat pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău la alegerile locale noi din 20 mai.

Într-un comunicat de presă, PL menţionează că Biroul politic al partidului a examinat șase candidaturi care au fost înaintate. Prin vot majorității membrilor biroului, Valeriu Munteanu a fost desemnat candidatul Partidului Liberal pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Alegerile noi din Chişinău urmează să se desfășoare pe 20 mai după ce acum o lună primarul liberal Dorin Chirtoacă şi-a anunțat demisia. Până în prezent doar Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr a anunțat că pentru șefia capitalei va lupta liderul formațiunii, Andrei Năstase.

Totodată, Partidul Democrat a declarat că nu va avea propriul candidat la alegerile locale, însă este gata să susțină un candidat comun al forțelor de dreapta şi pro-europene. Alte formațiuni au precizat că își vor prezenta candidații în timpul apropiat.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).