Marcați
Transgaz a câştigat concursul pentru privatizarea companiei de gaze din Republica Moldova
Compania Transgaz a câştigat concursul de privatizare a întreprinderii de stat din Republica Moldova, Vestmoldtransgaz, anunţul fiind făcut de premierul moldovean Pavel Filip în cadrul întrevederii cu premierul României, Viorica Dăncilă.

”Comisia pentru desfăşurarea concursurilor de privatizare a anunţat rezultatul concursurilor, unde EuroTransgaz, în care asociat unic este Transgaz SA România, a devenit câştigătorul acestei competiţii”, a afirmat Pavel Filip, premierul Republicii Moldova, la conferinţa comună cu premierul Viorica Dăncilă.

"Investiţia ne va ajuta să diversificăm sursele de import a gazelor naturale. Va avea de câştigat nu doar investitorul, dar şi cetăţenii Republicii Moldova", a mai spus Filip.

Filiala Transgaz din Moldova, Eurotransgaz SRL, a depus, la finalul lunii decembrie 2017, cererea de participare la privatizarea a intreprinderii de stat Vestmoldtransgaz. Acesta este operatorul sistemului de transport de gaze naturale din Republica Moldova.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).