Marcați
Următoara ședință a Consiliului Suprem de Securitate ar putea avea loc pe 28 februarie
Următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate ar putea avea loc miercuri, 28 februarie. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova.

Șeful statului susține că a expediat această propunere conducerii Guvernului și Parlamentului.

„Cred că miercuri dimineață voi semna ordinul cu privire la noua componență a Consiliului Suprem de Securitate în cadrul căruia vom include suplimentar câțiva reprezentanți ai președinției. Așa că vom organiza oricum ședința Consiliului”, a declarat Igor Dodon.

Președintele a menționat că intenționează să pună în discuție cel puțin trei subiecte: tema unioniștilor, KROLL 2 și armele letale pe care ministrul apărării intenționează să le cumpere.

„Cel puțin aceste trei subiecte vor fi discutate și vom vedea care este poziția structurilor respective. Voi ieși și voi spune sincer dacă ei intenționează ceva să facă, există informație despre KROLL, trebuie să așteptăm acțiuni concrete sau până la alegeri nu se va întâmpla nimic”, a afirmat șeful statului.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).