Marcați
Igor Dodon, în vizită în raionul Cahul
Șeful statului întreprinde astăzi o vizită în raionul Cahul. Pe agenda de lucru sînt incluse mai multe întrevederi cu administrația locală, efectivul Brigăzii 3 Infanterie Motorizată, precum și cu personalul unor grădinițe de copii din regiune.

Igor Dodon a vizitat grădinița de copii ”Romanița” din localitatea Chircani și grădinița nr.1 din satul Moscovei, care au beneficiat de suport din partea fundației de binefacere a Primei Doamne, în cadrul programului național de susținere a instituțiilor preșcolare, lansat de fundația ”Din Suflet”.

Conform solicitărilor adresate de administrație și părinți, grădinița ”Romanița” a primit mobilier și electrocasnice, iar la grădinița din satul Moscovei i-au fost schimbate geamurile.

”Bucuria văzută în ochii acestor copii ne motivează să depunem și în continuare tot efortul pentru a le oferi un mediu sănătos și confortabil pentru educație și dezvoltare”, a menționat Igor Dodon.

Amintim că pe parcursul anului 2017, Fundația de Binefacere a Primei Doamne a inițiat lucrările în 200 de instituții preșcolare și au fost finalizate în marea majoritate dintre acestea. Se preconizează ca în anul curent, acest suport să fie acordat la circa 500 de grădinițe, iar pînă la expirarea mandatului de Președinte al Republicii Moldova - la toate grădinițele din țară.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).