Marcați
Silvia Radu a cerut demisia directorului Parcului Urban de Autobuze
Primarul interimar, Silvia Radu, a a solicitat astăzi, 19 februarie, să-i fie prezentată cererea de demisie a șefului de la Întreprinderea Municipală "Parcul urban de autobuze", Iacob Capcelea. Asta după ce săptămâna trecută, presa a mediatizat despre cum locuitorii satului Ghidighici sunt nevoiți să se deplaseze spre Chișinău cu un autobuz care se află într-o stare dezastruoasă.

„Îmi pare un lucru absolut iresponsabil. este o atitudine iresponsabilă din partea conducerii acestei întreprinderi. Dacă nu erau atenți, călătorii ar fi putut cădea jos din autobuz. Această situație este intolerabilă pentru că nu putem da drumul la autobuze care pun în pericol viața oamenilor. De aceea, astăzi, eu vreau să-i cer demisia domnului Capcelea, directorul acestei întreprinderi care nu a avut grijă și nu a verificat la timp ce fel de autobuze merg pe rută. Mai sunt și alte păcate pe parcursul anului”, a declarat Silvia Radu.

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).