Marcați
Șeful statului va participa la summit-ul Francofoniei de la Erevan
Igor Dodon a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Armenia în Republica Moldova, Jivan Movsisyan. În cadrul întrevederii, părțile au discutat despre relațiile bilaterale dintre țările noastre, precum și despre acordurile încheiate în timpul vizitei oficiale recente în Armenia, la sfârșitul anului trecut.

Șeful sttaului a acceptat invitația Președintelui Armeniei, Serj Sargsyan de a participa la Summit-ul Francofoniei, care va avea loc la Erevan în această toamnă, la care sunt așteptați reprezentanții conducerii a peste o sută de state din lume. Președinții mai multor țări și-au confirmat deja participarea la eveniment.

”Am relansat invitația în adresa președintelui Armeniei Serj Sargsyan de a efectua o vizită oficială la Chişinău, în anul curent. Am convenit asupra necesității organizării unei întruniri a cercurilor de afaceri din Moldova şi Armenia în cadrul vizitelor bilaterale şi activizării cooperării economice dintre ţările noastre”, a menționat Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).