Marcați
Relațiile moldo-azere, discutate de Igor Dodon și Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în RM
Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, ES Gudsi Dursun oglu Osmanov.

În cadrul dialogului, părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la politica internă și externă, situația curentă din Moldova și relațiile bilaterale moldo-azere.

De asemenea, s-a discutat despre realizarea înțelegerilor dintre președinții Republicii Moldova și Republicii Azerbaidjan privind implementarea pe parcursul anului 2018 a unor proiecte sociale în țara noastră. Astfel, cu susținerea părții azere, în orașul Ceadîr-Lunga din Găgăuzia se planifică a fi edificat un Centru cultural-educativ pentru Copii și Tineret care va include o școală de muzică și artă, centre de creație pentru copii, Asociaţia meşterilor populari, ș.a.

Totodată, ca urmare a discuțiilor pe care le-am avut anterior cu președintele Republicii Azerbaidjan, șeful statului a lansat invitația în adresa președintelui Ilham Aliyev de a efectua o vizită oficială în țara noastră pe parcursul anului curent
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).