Marcați
200 de localități din centrul și sudul ţării au rămas fără energie electrică
Urmare a rafalelor de vânt și a depunerii precipitațiilor pe conductori, către ora 09.15, rămâneau parțial sau în totalitate fără energie electrică 200 de localități din raioanele de centru și sud ale ţării.

Furnizorul de energie electrică, Gas Natural Fenosa, anunță că toate echipele operative ale companiei și ale întreprinderilor cu care colaborează efectuează lucrări de reparație a liniilor electrice aeriene deteriorate. Din cauza înrăutățirii vremii, circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, motiv pentru care echipele de intervenție ajung mai greu în teren.

Furnizorul de energie electrică atenționează populația să nu atingă conductoarele electrice căzute accidental sau care atârnă de pe piloni și copaci şi să nu intervină în instalațiile electrice. Despre orice incident informațiile în regim de urgenţă pot fi comunicate la numărul: (022) 43-11-11, prin intermediul chatului disponibil de pagina web, pe Viber la numărul 062161111 sau pe Facebook.

IPN
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).