Marcați
Președintele țării se arată îngrijorat față de degradarea relaţiilor diplomatice moldo-ruse
Șeful statului a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin. Părțile au discutat întregul spectru al relațiilor dintre ţările noastre, precum şi evoluţia pregătirilor pentru vizita lui Igor Dodon în Rusia, preconizată pentru 26 decembrie curent. La întrevedere a fost prezent și Ambasadorul Moldovei în Federaţia Rusă, Andrei Neguţa.

Igor Dodon și-a exprimat îngrijorarea față de degradarea relaţiilor diplomatice moldo-ruse, survenită în urma acţiunilor majorității parlamentare pe parcursul întregului an, care au fost îndreptate spre crearea discordiei între ambele state şi ruperea definitivă a contactelor cu Federaţia Rusă.

”Sînt convins că există modalităţi de a evita periclitarea de mai departe a relaţiilor dintre Republica Moldova și Federația Rusă şi de a trece la o cooperare bilaterală plenară”, a menționat Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).