Marcați
Israelul a bombardat poziții ale Hamas ca răspuns la lansarea de rachete din Fâșia Gaza
Armata israeliană a bombardat luni poziții ale mișcării islamiste Hamas în Fâșia Gaza ca răspuns la lansarea de rachete spre Israel de către militanți palestinieni, a informat un comunicat militar preluat de agenția EFE.

"Ca răspuns la rachetele lansate, un tanc al armatei și aviația israeliană au vizat posturi militare ale Hamas din sudul Fâșiei Gaza", a confirmat comunicatul.

De miercuri, de când președintele SUA, Donald Trump, a recunoscut Ierusalimul drept capitală a Israelului, mai multe rachete au fost lansate din Gaza, armata israeliană răspunzând cu bombardamente asupra unor obiective ale mișcării islamiste Hamas, care controlează enclava de zece ani.

"Armata acuză Hamas pentru aceste acțiuni agresive provenite din Fâșia Gaza", a subliniat biroul militar de presă.

Joi, Israelul a atacat două infrastructuri militare ca răspuns la lansarea de rachete, vineri, bombardamentele israeliene s-au soldat cu cel puțin 15 răniți, iar în zorii zilei de sâmbătă, atacurile aeriene au provocat moartea a doi militanți ai Hamas.

AGERPRES
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).