Marcați
Un microbuz cu moldoveni s-a răsturnat în România: două persoane au murit pe loc
Un microbuz cu pasageri, care circula pe ruta Praga-Orhei, a derapat de pe carosabilul acoperit de zăpadă, s-a lovit într-un obstacol și s-a răsturnat. Incidentul s-a produs duminică, 10 decembrie, între localitățile Tulgheş şi Borsec din România.

În rezultat o femeie în vârstă de 33 de ani și un bărbat în vârstă de 34 de ani, cetățeni moldoveni au decedat pe loc, iar alte cinci persoane cu vârstele între 21 și 51 de ani au fost internate în spitalul din Toplița.

Presa din România scrie că accidentul s-a produs în jurul orei 6.20, între Tulgheș și Borsec. Microbuzul a derapat, a părăsit partea carosabilă și s-a lovit de un stâlp, iar apoi s-a răsturnat. Potrivit informațiilor preliminare, ar fi vorba despre neadaptarea vitezei la condițiile meteo şi de drum, în zonă ningea, iar accidentul s-a produs pe un sector de drum în curbă. Cele două persoane decedate sunt un bărbat şi o femeie, cu vârsta aproximativă de 30 de ani. Dintre cei 15 pacienți răniți, opt au refuzat transportarea la spital. Șapte persoane au fost transportate la spitalul din Toplița – șase cu leziuni, iar un minor fără leziuni, dar speriat.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului vor fi elucidate de autoritățile române.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene anunță că mai multe informații cu privire la accident pot fi obținute la Centrul de Apel al MAEIE: 0 800 909 90, precum și la Ambasada Republicii Moldova de la Bucureşti tel.: + 40787898050.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).