Marcați
Democrații vor să interzică retransmiterea programelor analitice și informative rusești; Proiectul de lege va fi examinat săptămâna aceasta
Partidul Democrat va propune introducerea pe ordinea de zi a şedinţei Parlamentului, din această saptămână, a proiectului de lege privind modificarea Codului Audiovizualului. Anunțul a fost făcut într-un comunicat de presă al formațiunii.

Iniţiativa a fost semnată de deputaţii PDM şi PPE. Documentul are ca scop limitarea difuzării şi retransmisiei pe teritoriul Republicii Moldova a emisiunilor informaţional-analitice, politice, militare, din state care nu au ratificat Convenţia europeană cu privire la televiziunea transfrontalieră. În special, este vorba despre Federația Rusă.

Anterior, Președintele Moldovei, Igor Dodon, a declarat că va bloca această inițiativă și nu va promulga documentul în cazul în care, acesta va fi adoptat de majoritatea parlamentară.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).