Marcați
Igor Dodon, într-o vizită de lucru în Găgăuzia
Președintele Igor Dodon efectuează o vizită în Găgăuzia, în cadrul căreia va vizita raioanele Comrat, Ceadîr-Lunga și Basarabeasca. Agenda de lucru a Președintelui include mai multe întrevederi cu administrația locală, cu oamenii simpli, cu colectivele de muncă.

De asemenea, va fi efectuată o evaluare a proiectelor sociale implementate prin intermediul Fundației de binefacere ”Din Suflet”, a Campaniei Naționale ”Iubesc Moldova” ș.a.

Astfel, șeful statului a vizitat grădinițele de copii din satele Dezghinja, Beșalma și Congaz care au beneficiat de susținerea necesară în cadrul campaniei naționale de susținere a instituțiilor preșcolare din țară lansată de Fundația Primei Doamne. Conform solicitărilor adresate de administrație și părinți, grădinițele din Dezghinja și Beșalma au primit mobilier și teren de joacă pentru copii, iar grădinița din satul Congaz - suport pentru reparația acoperișului.

”Atît părinții și copiii, cît și administrațiile grădinițelor au mulțumit pentru sprijinul acordat de fundație în rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Bucuria și satisfacția oferită de acești copii ne motivează să depunem și în continuare tot efortul pentru a le crea un mediu sănătos și confortabil pentru educație și dezvoltare”, a menționat Igor Dodon pe contul său de facebook.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).