Marcați
Percheziții la mai multe primării din țară, inclusiv primăria Capitalei; Patru persoane, printre care și un primar, reținute
(Update 16:30) Primarul din Ghelăuza, raionul Strășeni, și trei reprezentanți ai unor companii au fost reținuți luni, 20 noiembrie, ca urmare a unor percheziții care s-au desfășurat în peste 20 de destinații.

Ofițerul de presă al Centrului Național Anticorupție, Angela Starinschi, a declarat pentru IPN că perchezițiile și ridicările de acte au loc în cadrul unui dosar care vizează trucarea unor licitații de milioane de lei, bani proveniți din Fondul Ecologic pentru susținerea unor proiecte locale. Acțiunile de urmărire penală sunt în desfășurare în mai multe primării din țară și la sediile unor companii, beneficiare ale licitațiilor trucate.


Ofițerii si procurorii anticorupție au descins în mai multe primării din tara, dar și la primaria Capitalei. De asemenea, ofițerii CNA efectuază percheziţii la Ministerul Mediului.

Totodată, acţiuni de urmărire penală au loc şi la câteva companii, beneficiare ale licitaţiilor aranjate.

Perchezițiile au loc într-un dosar pornit pe faptul trucării unor licitații.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).