Marcați
Dodon la întrevederea cu Horjan: Este important să dezvoltăm dialogul și să îconsolidăm încrederea între locuitorii celor două maluri ale Nistrului
Igor Dodon a avut o întrevedere cu Oleg Horjan, politician și persoană publică din regiunea transnistreană. Părțile au confirmat interesul pentru dinamizarea dialogului cu toți reprezentanții interesați din regiune, în diverse formate și platforme de discuții.

De asemenea, interlocutorii au subliniat importanța dinamizării dialogului și a întăririi măsurilor de consolidare a încrederii între locuitorii celor două maluri ale Nistrului, subliniind, în același timp, importanța dezvoltării unei comunicări viabile cu reprezentanții conducerii regiunii din stînga Nistrului, în primul rînd pentru a rezolva problemele economice și sociale cu care se confruntă locuitorii din zonă.

Șeful statului a menționat că în cadrul întrevederii cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, care a avut loc la Soci, l-a informat despre situația social-economică din regiunea transnistreană și despre problemele care au fost abordate la întrunirea de la Holercani de către reprezentanții societății civile, pe data de 7 octombrie curent.

De asemenea, Igor Dodon și-a exprimat recunoștința și sprijinul față de reprezentanții societății civile din regiunea transnistreană, cu care s-a întîlnit la Holercani.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).