Marcați
Ajutoare pentru 150 de grădinițe din partea Fundației ”Din Suflet”
Fundația de binefacere ”Din suflet” a primei doamne a țării, Galina Dodon, va oferi, până la sfârșitul anului, ajutoare pentru 150 de grădinițe din țară. De asemenea, până la expirarea mandatului șefului statului, fundația planifică să ajungă cu ajutoare în toate cele 1.400 de grădinițe din Republica Moldova. Primele solicitări din partea administrațiilor acestor instituții au și început să vină în adresa fundației. Acestea au fost examinate în cadrul unei ședințe de lucru la Președinție.

Acțiunea socială de susținere a grădinițelor din țară, lansată recent de Fundația de binefacere ”Din suflet” ia amploare și a reușit să acumuleze sute de solicitări din partea directorilor de grădinițe și părinților. În cadrul ședinței de lucru de la Președinție, s-a constat că, până în prezent, 43 de grădinițe din 14 raioane deja au beneficiat de sprijin. De asemenea, zeci de cereri sunt în proces de examinare. Președintele țării a menționat că, până la sfârșitul anului, Fundația ”Din suflet” intenționează să acorde ajutor pentru aproximativ 150 de grădinițe, iar până la expirarea mandatului președintelui acest sprijin urmează să ajungă în toate grădinițele din țară.
”Vom depune efort maxim, ca instituțiile preșcolare din țară să primească sprijinul necesar, în vederea îmbunătățirii condițiilor de activitate. Grădinița trebuie să ofere un mediu sigur și frumos copiilor, cei care sunt viitorul țării noastre”, a menționat șeful statului, într-o postare pe facebook.

De la începutul acestui an, Fundația de binefacere a primei doamne a țării a desfășurat mai multe acțiuni caritabile la nivel național, în cadrul cărora a fost oferită asistență pentru mai mult de 8.000 de copii și aproape 20.000 de oameni în etate. Zilnic, fundația primește solicitări de ajutor de la familii nevoiașe, cărora le este acordată asistența necesară.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).