Marcați
Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Veaceslav Volodin
Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, șeful fracțiunii parlamentare a PSRM, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin.

Întâlnirea a avut loc la Sankt Petersburg, unde se vor desfășura lucrările celei de-a 137-a Adunare a Uniunii Interparlamentare (UIP).

Zinaida Greceanîi i-a mulțumit lui Veaceslav Volodin pentru invitație, subliniind importanța și însemnătatea viitoarelor discuții interparlamentare.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat despre situația din Republica Moldova, precum și despre starea relațiilor moldo-ruse. Separat au atins teme ce țin de confruntarea politică din țara noastră, alegerile parlamentare din 2018 și caracteristicile noului sistem electoral din Moldova.

“Avem ocazia să discutăm problemele pe care alegătorii noștri ni le pun în față”, a declarat Președintele Dumei de Stat, menționând că un dialog deschis și interesat permite abordarea unei varietăți de subiecte și găsirea unor soluții reciproc acceptabile.

Veaceslav Volodin și Zinaida Greceanîi au convenit să consolideze și să dezvolte cooperarea interparlamentară, inclusiv în cadrul Grupului interparlamentar de prietenie moldo-rusă, al cărui copreședinte din partea Moldovei este Zinaida Greceanîi.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).