Marcați
Șeful statului a plecat la Soci
Igor Dodon a plecat într-o nouă vizită de lucru în Federaţia Rusă. De această dată şeful statului va participa la Soci în cadrul şedinţei Consiliului Şefilor de State al CSI şi a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic.

În cadrul vizitei este preconizată întrevederea lui Igor Dodon cu Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin și alți oficiali de rang înalt.

De asemenea, în agenda de lucru este planificată vizita la Universitatea de Stat din Soci şi întrevederea cu studenţii acestei instituţii de învăţămînt, precum şi cu reprezentanţii diasporei moldoveneşti din oraşul Soci și regiunea Krasnodar.

”Avem ce discuta cu partenerii noştri strategici din CSI, inclusiv cu Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. În cadrul acestor evenimente vor fi luate mai multe decizii de importanţă majoră pentru ţara noastră, dezvoltarea economică, creşterea exporturilor, precum şi pentru diasporă. Sînt convins că vizita se va desfășura cu succes”, a menționat Igor Dodon pe o rețea de socializare.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).